Τζιτζιρής Κώστας, Ξύλινο Δάπεδο
 Ξύλινο Δάπεδο – Τζιτζιρής
  Επικοινωνία: 697 2294 828 (Τζιτζιρής Κώστας)
Website: www.xylino-dapedo.gr
Blog: www.xylino-dapedo.blogspot.gr
Facebook: xylino.dapedo.tzitziris
Τζιτζιρής Κωνσταντίνος: 697 22 94 828
Από το 1968, προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για το ξύλινο δάπεδο. Με τεχνογνωσία, μεράκι και σύγχρονο εξοπλισμό, καλύπτουμε τις ανάγκες σε νέες ή παλαιότερες κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, εξωτερικούς χώρους και ειδικών χρήσεων.

Ειδικευόμαστε σε κατασκευές δαπέδων:

- Καρφωτών ή κολλητών με μασίφ παρκέτα

- Προγυαλισμένων

- Εξωτερικού χώρου τύπου deck

- Ξύλινης σκάλας


Συντήρηση παλαιών δαπέδων:
Με συνέπεια και έμφαση στη καθαριότητα αναζωογονούμε το ταλαιπωρημένο από τη χρήση δάπεδό σας. Διαθέτουμε την εμπειρία εφαρμογής όλων των ειδών βερνικιών, ώστε να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Αντικαταστάσεις & τοποθετήσεις:
Με γνώμονα την ποιότητα και αισθητική, προτείνουμε κατάλληλες λύσεις για την ανακαίνιση του δαπέδου σας. Η αντικατάσταση του παλαιού δαπέδου μπορεί να γίνει άμεσα και οικονομικά, ανανεώνοντας την ατμόσφαιρα του χώρου σας.

  

Νέα "GO" Υπηρεσία!
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Ψυχολόγος Όλγα Μουλάκη Ξύλινα Δάπεδα-Παρκέτα Κλινική Ψυχολόγος Άγιος Δημήτριος Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος Τέντες-Είδη Σκίασης Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης Παιδίατρος Δάφνη Μεταφορές-Μετακομίσεις Άγιος Δημήτριος Παιδικά Εργαστήρια-Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Γραμμικό και Ελεύθερο Σχέδιο Εξοπλισμός Καταστημάτων Επιχειρήσεων Λογοθεραπεία-Λογοθεραπευτές Άγιος Δημήτριος