Σχέδιο Εκπαίδευση

Τα τμήματα των ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ απευθύνονται σε ΜΑΘΗΤΕΣ λυκείου, οι οποίοι προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες εξετάσεις, σε ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ άλλων σχολών για προετοιμασία κατατακτήριων εξετάσεων, σε υποψήφιους για τα πανεπιστήμια του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, προετοιμάζοντας "PORTFOLIO".

Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι ΓΡΑΜΜΙΚΟ σχέδιο, ΕΛΕΥΘΕΡΟ σχέδιο, ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΧΡΩΜΑ, σχέδιο σε PC, ιστορία ΤΕΧΝΗΣ, αρχιτεκτονικής.

ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Το Γραμμικό σχέδιο απευθύνεται σε υποψήφιους της αρχιτεκτονικής και των σχολών γραφικών τεχνών και καλλιτεχνικών σπουδών. Είναι σχέδιο το οποίο απαιτεί ακρίβεια στη σχεδίαση και πραγματοποιείται με τη βοήθεια οργάνων σχεδίασης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

Το Ελεύθερο σχέδιο απευθύνεται σε υποψήφιους της αρχιτεκτονικής και των σχολών γραφικών τεχνών και καλλιτεχνικών σπουδών. Είναι σχέδιο το οποίο απαιτεί κανόνες προοπτικής, αντίληψη του χώρου και πραγματοποιείται με ελεύθερο χέρι.

Τα μαθήματα είναι τρίωρα. Τα διαγωνίσματα είναι εξάωρα και πραγματοποιούνται σε συνθήκες κανονικών εξετάσεων, σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και η παρακολούθηση - πρόοδος του κάθε μαθητή, είναι προσωπική.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ & ΧΡΩΜΑ

Απευθύνεται σε υποψήφιους των σχολών καλών τεχνών. Στο πλαίσιο των ασκήσεων μαθαίνουμε τις αρχές της προοπτικής και της σύνθεσης, τις ιδιότητες των χρωμάτων, τις δυνατότητες των τόνων και άλλα.

ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΓΥΜΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Οι υποψήφιοι μπορούν να εργάζονται καθημερινά όλες τις ώρες λειτουργίας του εργαστηρίου.

Επικοινωνία