Καλύτερη Ζωή. Αξίζει!

Συχνά σκεφτόμαστε πως ένας ψυχολόγος θα έκανε 'καλό', αλλά όλο το αναβάλουμε , πολλοί οι προβληματισμοί ! Απαντήσεις στα ερωτήματά σας, θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.olgamoulaki.gr

Πώς να διαλέξω ψυχολόγο;
Οι ειδικότητες, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, ψυχοθεραπευτές, μπερδεύουν! Πώς να διαλέξω ψυχολόγο ή ψυχοθεραπευτή / ψυχοθεραπεύτρια; Πότε είναι η στιγμή να πάω; Απαντήσεις στο site, στο θέμα: 'Το πρώτο ραντεβού' με ψυχολόγο.

Βοηθάει η ψυχοθεραπεία και η συμβουλευτική;
Τι είναι η ψυχοθεραπεία; Τι διαφορά έχει από τη συμβουλευτική; Πως μπορεί να με βοηθήσει; Οι απαντήσεις στο ‘Τι είναι η ψυχοθεραπεία’ (κουμπί δεξιά).

Ψυχολογικά προβλήματα
Οι άνθρωποι μπορεί ν’ αντιμετωπίζουμε συχνά: άγχος, στρες, κατάθλιψη, ψυχοσωματικά, κρίσεις πανικού, δυσκολίες στις σχέσεις μας με τους άλλους, ή ένα σύνθετο προσωπικό πλέγμα από ψυχολογικές δυσκολίες. Άρθρα σχετικά, σε γλώσσα κατανοητή και φιλική, διαβάστε στο ‘Ψυχολογικά Θέματα’ (κουμπί δεξιά).

Για τις προσωπικές σας ανάγκες...
Οι άνθρωποι διαφέρουμε μεταξύ μας κι οι ανάγκες μας το ίδιο. Γι’ αυτό, παρέχονται συμβουλευτική, ατομική ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική σχέσεων και σεμινάρια, στο ιδιωτικό γραφείο μου στα νότια προάστια και στο γραφείο που συνεργάζομαι στα βόρεια προάστια.

Η άποψη της ψυχολόγου
Τα προσωπικά θέματα αντιμετωπίζονται, αυτά που θεωρούμε ‘άλυτα’, λύνονται, απλώς χρειάζονται θέληση, λίγη τόλμη και την υποστήριξη του κατάλληλου ειδικού. Μπορούμε και αξίζει να ζούμε τη ζωή μας, καλύτερα!

Υπηρεσίες

Ατομική Ψυχοθεραπεία {ΑΘΗΝΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ}
Ομάδες Ψυχοθεραπείας
Συμβουλευτική Σχέσεων & Οικογένειας
Σεμινάρια

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Φωτογραφίες

Επικοινωνία