ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΧΕΣΕΩΝ

Συχνά σκεφτόμαστε πως ένας ψυχολόγος θα μας έκανε καλό, αλλά τις περισσότερες φορές το αναβάλουμε, πολλοί οι προβληματισμοί! Απαντήσεις στα ερωτήματά σας, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ψυχολόγου Μουλάκης Όλγας. Έχοντας για συνοδοιπόρο στο ταξίδι της ψυχοθεραπείας την Ψυχοθεραπεύτρια-Ψυχολόγο Όλγα Μουλάκη θα μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να ενδυναμώσετε την αυτοεκτίμησή σας και να υιοθετήσετε μία διαφορετική ματιά απέναντι σε ότι σας δυσκολεύει.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΨΥΧΟΛΟΓΟ;
Οι ειδικότητες, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, ψυχοθεραπευτές, μπερδεύουν! Πώς να διαλέξω ψυχολόγο ή ψυχοθεραπευτή/ψυχοθεραπεύτρια στο Χαλάνδρι ή σε κάποια όμορη περιοχή; Πότε είναι η στιγμή να πάω;

ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ;
Τι είναι η ψυχοθεραπεία; Τι διαφορά έχει από τη συμβουλευτική; Πως μπορεί να με βοηθήσει;

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε συχνά: άγχος, στρες, κατάθλιψη, ψυχοσωματικά, κρίσεις πανικού, δυσκολίες στις σχέσεις μας με τους άλλους, ή ένα σύνθετο προσωπικό πλέγμα από ψυχολογικές δυσκολίες.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ...
Οι άνθρωποι διαφέρουμε μεταξύ μας κι οι ανάγκες μας το ίδιο. Στο πλαίσιο αυτό, παρέχονται συμβουλευτική, ατομική ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική σχέσεων και σεμινάρια, στο γραφείο της Ψυχολόγου στο Χαλάνδρι.

Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ
Τα προσωπικά θέματα αντιμετωπίζονται, αυτά που θεωρούμε άλυτα, λύνονται, απλώς χρειάζονται θέληση, λίγη τόλμη και την υποστήριξη του κατάλληλου ειδικού ψυχοθεραπευτή. Μπορούμε και αξίζει να ζούμε τη ζωή μας, καλύτερα!

Υπηρεσίες

Ατομική Ψυχοθεραπεία {ΧΑΛΑΝΔΡΙ}
Ομάδες Ψυχοθεραπείας
Συμβουλευτική Σχέσεων & Οικογένειας
Σεμινάρια

Φωτογραφίες

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Επικοινωνία