Επαγγελματικός Οδηγός Άγιος Δημήτριος | Δάφνης
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα (Goaghiosdimitrios.gr)
Εργαστήρια Σχεδίου » ΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ στον Άγιο Δημήτριο  

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΧΕΔΙΟΥ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Θεομήτορος 46 & Πωγωνίου 2, Άγιος Δημήτριος, 210-9850405
Εργαστήρια Σχεδίου Άγιος Δημήτριος

Τα τμήματα των ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ απευθύνονται σε ΜΑΘΗΤΕΣ λυκείου, οι οποίοι προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες εξετάσεις, σε ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ άλλων σχολών για προετοιμασία κατατακτήριων εξετάσεων, σε υποψήφιους για τα πανεπιστήμια του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, προετοιμάζοντας "PORTFOLIO".

Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι ΓΡΑΜΜΙΚΟ σχέδιο, ΕΛΕΥΘΕΡΟ σχέδιο, ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΧΡΩΜΑ, σχέδιο σε PC, ιστορία ΤΕΧΝΗΣ, αρχιτεκτονικής.

Γραμμικό Σχέδιο

Το Γραμμικό σχέδιο απευθύνεται σε υποψήφιους της αρχιτεκτονικής και των σχολών γραφικών τεχνών και καλλιτεχνικών σπουδών. Είναι σχέδιο το οποίο απαιτεί ακρίβεια στη σχεδίαση και πραγματοποιείται με τη βοήθεια οργάνων σχεδίασης.

Ελεύθερο Σχέδιο

Το Ελεύθερο σχέδιο απευθύνεται σε υποψήφιους της αρχιτεκτονικής και των σχολών γραφικών τεχνών και καλλιτεχνικών σπουδών. Είναι σχέδιο το οποίο απαιτεί κανόνες προοπτικής, αντίληψη του χώρου και πραγματοποιείται με ελεύθερο χέρι.

Τα μαθήματα είναι τρίωρα. Τα διαγωνίσματα είναι εξάωρα και πραγματοποιούνται σε συνθήκες κανονικών εξετάσεων, σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και η παρακολούθηση - πρόοδος του κάθε μαθητή, είναι προσωπική.

Σχέδιο με κάρβουνο - Σχέδιο με χρώμα

Απευθύνεται σε υποψήφιους των σχολών καλών τεχνών. Στο πλαίσιο των ασκήσεων μαθαίνουμε τις αρχές της προοπτικής και της σύνθεσης, τις ιδιότητες των χρωμάτων, τις δυνατότητες των τόνων και άλλα.

Εξάσκηση και σε γυμνό μοντέλο

Οι υποψήφιοι μπορούν να εργάζονται καθημερινά όλες τις ώρες λειτουργίας του εργαστηρίου.

Κατηγορία: Γραμμικό Σχέδιο | Ελεύθερο Σχέδιο | Μαθήματα Σχεδίου | Σχέδιο με Κάρβουνο | Σχέδιο με Χρώμα | Μαθήματα Αρχιτεκτονικού Σχεδίου σε Άγιος Δημήτριος

Copyright © 2007-2014 by News4tech.com